فرمانروای قلعه بذ بابک خرم دین
تاریخ، تاریخ است و به گونه ای که از نامش پیداست برای اطلاع از آن باید تاریخ خواند. خواندن تاریخ جذاب است و نوشتن آن مشکل. در کتابی که در ادامه معرفی میشود یک تاریخدان، به موضوعی تاریخی برای تاریخ دوستان پرداخته است.
برگی دیگر از تاریخ ایران زمین منتشر شد
علاقه مندی به دانستن تاریخ در هر زمینه ای که باشد برای بسیاری جذاب بوده و آنها را وا میدارد تا به هر نحوی از تاریخ و آنچه که مورد علاقه اشان است بیشتر بدانند. بی شک برای دانستن تاریخ باید کتاب خواند. یکی از موضوعات تاریخی به شخصیتی به نام بابک خرمدین برمیگردد که برای بیشتر دانستن در مورد او میتوان کتاب «فرمانروای قلعه بذ بابک خرمدین» را مطالعه کرد که کار تالیف و گردآوری آن را «علی داداشی» انجام داده است. او این کتاب را همانند اغلب کتابهای تاریخی که برای عموم نوشته شده است، برای عموم مردم و علاقه مندان به موضوعات تاریخی مناسب میداند. این کتاب با ۱۷۴ صفحه و در ۹ فصل توسط «انتشارات ارشدان» به چاپ رسیده است.
فصول این کتاب به ترتیب عبارتند از:
- فصل اول: بررسی منابع تاریخی قرن اول و دوم هجری
- فصل دوم: اوضاع ایران پس از روی کار آمدن بنی عباسی
- فصل سوم: جنبشهای دینی و سیاسی ایرانی پیش از ظهور بابک
- فصل چهارم: خرمدینان
- فصل پنجم: جنبشهای خرمدینی پیش از ظهور بابک
- فصل ششم: بابک خرمدین
- فصل هفتم: آغاز جنبش بابک
- فصل هشتم: دیدگاهها
- فصل نهم: گفتار پایانی
درباره مولف:
علی داداشی در سال هزار و سیصد و سی و نه در شهرستان قائمشهر در استان مازندران متولد شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در همان شهر محل تولدش گذراند. در سال هزار و سیصد و شصت و دو در مرکز تربیت معلم شهرستان گنبد کاووس پذیرفته شد و به شغل شریف معلمی مشغول شد. پس از آن در سال هزار و سیصد و شصت و پنج در رشته تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد و بعد از اتمام تحصیلاتش در مقطع کارشناسی به عنوان دبیر تاریخ به تدریس ادامه داد و اینک، علی داداشی پس از سی سال تدریس فرهنگی بازنشسته ای میباشد که بر حسب علاقه مندی خود به موضوعات تاریخی اقدام به چاپ کتاب حاضر کرده است. ایشان دلیل علاقه مندی خود به تاریخ را استادان تاریخ دانشگاه فردوسی و دوستان محقق و پژوهشگر و تدریس تاریخ میداند و اینها همه در کنار علاقه به مطالعه کتابهای تاریخی هدف ایشان را برای چاپ این کتاب شکل میدهند.
ایشان پیش از این هم در تالیف کتاب عمربن عاص با استاد غلامرضا نظری (که این کتاب را نیز به ایشان تقدیم کرده است) همکاری داشته است و در تالیف کتاب محمد بن حنیفه نیز همکاری کرد که البته این کتاب به مرحله چاپ نرسید.
علی داداشی از مطالعه، ورزش، طبیعت گردی و تماشای فیلمهای مستند و علمی تلویزیون به عنوان سرگرمی مورد علاقه خود نام میبرد و همچنین ورزش مورد علاقه اش ورزشهای انفرادی از جمله ژیمناستیک و ورزشهای رزمی میباشد. او به عنوان یک نویسنده مطالعه کتابهای علمی و فلسفی و تاریخی و ادبی را که بتوانند به نیازهای فکری انسان پاسخ دهند، به علاقه مندان به خواندن کتاب پیشنهاد میدهد.
اخبار مرتبط
ابراهیمیدینانی: سید جلالالدین آشتیانی بسیاری از کتابهای مرده را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شب سید جلالالدین آشتیانی شامگاه یکشن...
جلیسه: تحلیل نتایج جایزه کتاب سال در کیفیسازی تولیدات مغفول مانده است
ه گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال ج...
معرفی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، از مجموع 2...
غزلخوانی محمدعلی بهمنی در کتابفروشی چتر
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مراسم غزلخوانی محمدعلی بهمنی، شاعر شن...
عدم پذیرش فروش آنلاین کتاب های دیگران
فروش آنلاین کتاب های انتشارات های دیگر در ارشدان انجام نمی شود.
...قرارداد همکاری ارشدان و رایامارکتینگ
قراردا همکاری بین شرکت رایامارکتینگ و انتشارات ارشدان منعقد شد.
...