مینا زندی
پاپیه ماشه ترکیبی از تکه های کاغذی يا خمیری کاغذی است که با چسب های کم آب مانند چسب چوب و گاهی تکه های پارچه درست میشود. کتاب حاضر با نگاهی دقیق به این تکنیک سعی در آشنا سازی خواننده با این هنر زیبا دارد.
پاپیه ماشه را از دیروز تا امروز بشناسیم
یکی از مهمترین موارد مورد توجه انسانیت از زمانهای بسیار دور تا به کنون هنر میباشد. هنرمند نیز کسی است که به کارهای هنری میپردازد و بی شک باید برای جذاب تر جلوه دادن هنر خود از خلاقیت و ایده هایی نوین بهره ببرد و این ایده ها و خلاقیت خود را در هنرش اجرا کند تا بتواند توجه سایرین را به هنر خود جلب کند. در همین راستا هنرمند باید بتواند ایده پردازی کند تا به موجب آن بتواند به هدف خود که موفقیت و جلب توجه هنر دوستان است، دست یابد. یکی از ایده هایی که از گذشته های دور تا به امروز در هنر وجود داشته است و همواره مورد توجه میباشد، استفاده از شیوه پاپیه ماشه است. برای اینکه بتوانیم این شیوه در هنر را بهتر بشناسیم و با تاریخچه آن از گذشته تا به حال آشنا شویم، میتوانیم کتاب «هنر پاپیه ماشه از دیروز تا امروز» را مورد مطالعه قرار دهیم. این کتاب که توسط خانم «مینا زندی» گرد اوری و تالیف شده است، در ۶۴ صفحه به صورت مصور رنگی توسط «انتشارات ارشدان» به چاپ رسیده است و برای هنرمندان و هنر دوستانی که به دنبال آشنایی با شیوه ها و ایده های متفاوتی از هنر هستند، بسیار مناسب میباشد.
بخشی از کتاب:
«پاپیه ماشه در واقع ترکیبی از تکه های کاغذی يا خمیری کاغذی است که با چسبهای کم آب مانند چسب چوب و گاهی تکه های پارچه درست میشود. وزن سبک و قیمت مقرون و به صرفه پاپیه ماشه باعث شده تا علاوه بر جنبه های تزيینی و دکوراتیو در بسیاری از موارد ديگر نیز مورد استفاده قرار بگیرد. سال هاست که در تولیدات تئاتر و صفحه های نمايشی از پاپیه ماشه برای ساخت دکورهای سبک وزن استفاده میشود. درختان،ها و بسیاری از اکسسوریهای ديگر صحنهای که در نمايشها يا اپراها میبینیم همگی از خمیر پاپیه ماشه ساخته شده است».
درباره مولف:
خانم مینا زندی در سال هزار و سیصد و شصت در تهران متولد شده است. ایشان دارای مدرک دکتری حقوق قضایی از دانشگاه تهران بوده و به عنوان وکیل پایه یک دادگستری مشغول به کار میباشد. همچنین وی موفق به اخذ مدرک تحصیلات عالی در رشته مدیریت منابع انسانی در دانشگاه شهید بهشتی نیز شده است. مینا زندی سماع گر بوده و به گفته خود عشق به مولانا موجب شعله ور شدن علاقه دیرینه اش به هنر و ادبیات شده است. او که توانسته است به مدارک مختلف داخلی و بین المللی در زمینه هنر تائل شود، هم اکنون تصمیم بر آن دارد که تجربیات خود را به هنر آموزان و مشتاقان رشته های هنری انتقال دهد، لذا برای انجام این کار مجموعه کتابهایی را منتشر کرده است که علاوه بر کتاب حاضر، کتاب «هنر لعاب کاری» نیز که از آثار ایشان است، در انتظار چاپ میباشد.
مسلما وقتی از مینا زندی در مورد سرگرمی مورد علاقه اش سوال شد، او هنر را بهترین سرگرمی عنوان کرد و البته در میان ورزشها نیز به تنیس علاقه مند است. او خواندن کتابهای تاریخی، هنری و علمی را برای مطالعه پیشنهاد میدهد.
اخبار مرتبط
ابراهیمیدینانی: سید جلالالدین آشتیانی بسیاری از کتابهای مرده را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شب سید جلالالدین آشتیانی شامگاه یکشن...
جلیسه: تحلیل نتایج جایزه کتاب سال در کیفیسازی تولیدات مغفول مانده است
ه گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال ج...
معرفی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، از مجموع 2...
غزلخوانی محمدعلی بهمنی در کتابفروشی چتر
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مراسم غزلخوانی محمدعلی بهمنی، شاعر شن...
عدم پذیرش فروش آنلاین کتاب های دیگران
فروش آنلاین کتاب های انتشارات های دیگر در ارشدان انجام نمی شود.
...قرارداد همکاری ارشدان و رایامارکتینگ
قراردا همکاری بین شرکت رایامارکتینگ و انتشارات ارشدان منعقد شد.
...