فاطمه ماه ثانی
هرموجودی در هر شرایطی که باشد، باید درهمه حال سپاسگزار خداوند باشد، چراکه برخلاف آنچه بنظر میاید، میتواند کارهای بزرگ انجام دهد و یا برعکس. در کتاب پیشرو با داستانی درمورد یک درخت که میتواند نمادی از انسان باشد بهاین موضوع اشاره خواهد شد.
درخت بدون میوه ای که مفید بود
گاهی پیش میاید که انسانها در شرایطی متفاوت از سایرین زندگی کنند. منظور از این شرایط متفاوت، وضعیتی است که در آنها فرد احساس کمبود نسبت به همتایان خود داشته و در خود توانایی انجام کاری را نمیبیند. آنچه در این شرایط مهم است، باور خود انسان به خویش است که همین باور میتواند باعث انجام کارهایی بزرگ شود. انسان باید بداند که با باور خود و قبول شرایطی که در آن به سر میبرد میتواند تواناییهایی را در خود کشف کرده و بنا بر آن تواناییها کارهایی انجام دهد که شاید دیگران قادر به انجام نباشند، یا حتی به فکر انجامش هم نیفتند.
علاوه بر این فراموش نکردن اینکه هیچ کاری در دنیا بی جواب نخواهد ماند، نیز میتواند مانع از بیهوده ماندن و هیچ کاری نکردن باشد. اینها از جمله مسائلی است که از سنین پایین، باید به کودکان آموزش داده شوند تا از نداشتن اعتماد بنفس و عزت نفس آنها در آینده، جلوگیری شود. برکسی پوشیده نیست که کودکان برخی مسائل آموزشی را از طریق داستان میاموزند و البته در داستانها نیز بنا بر صلاحدید نویسنده، برای جذب بیشتر کودکان، نکات آموزشی با استفاده از تماثیلی مانند حیوانات، گیاهان یا اسباب بازیها و ... به جای انسانها آموزش داده میشوند. یکی از این دست کتابهای منتشر شده برای کودکان بالای هفت سال «درخت بدون میوه» نام دارد که خانم «فاطمه ماه ثانی» با هدف آموزش نکاتی از جمله نگرش صحیح به زندگی و شرایط، آن را به نگارش در آورده است. این کتاب مفید با تصاویری زیبا و به صورت رنگی توسط «انتشارات ارشدان» منتشر شده است و امید است که مورد استقبال والدین و مربیان آموزشی کودکان قرار گیرد.
درباره نویسنده:
خانم فاطمه ماه ثانی در تاریخ سی شهریور ماه از سال هزار و سیصد و شصت و سه متولد شده است. ایشان دارای مدرک کارشناسی در رشته علوم تربیتی بوده و علاوه بر آن دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی نیز میباشد. وی به عنوان آموزگار مقطع ابتدایی (پایه اول و دوم) مشغول به کار میباشد. همین موضوع و علاقه ای که فاطمه ماه ثانی به کار با کودک دارد، باعث شده اند که او اقدام به نوشتن کتاب حاضر برای کودکان کند.
از خانم فاطمه ماه ثانی سوال شد که به چه سرگرمیهایی در زندگی شخصی خود علاقه مند است و ایشان از موسقس و نقاشی نام برد. همچنین ورزشهایی از جمله والیبال و بسکتبال را نیز به عنوان ورزش مورد علاقه خود عنوان کرده است.
این آموزگار توانا خواندن کتابهایی را در زمینه آموزشی و همچنین کتبی با موضوعیت محیط زیست را برای مطالعه به مخاطبان پیشنهاد میدهد.
اخبار مرتبط
ابراهیمیدینانی: سید جلالالدین آشتیانی بسیاری از کتابهای مرده را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شب سید جلالالدین آشتیانی شامگاه یکشن...
جلیسه: تحلیل نتایج جایزه کتاب سال در کیفیسازی تولیدات مغفول مانده است
ه گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال ج...
معرفی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، از مجموع 2...
غزلخوانی محمدعلی بهمنی در کتابفروشی چتر
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مراسم غزلخوانی محمدعلی بهمنی، شاعر شن...
عدم پذیرش فروش آنلاین کتاب های دیگران
فروش آنلاین کتاب های انتشارات های دیگر در ارشدان انجام نمی شود.
...قرارداد همکاری ارشدان و رایامارکتینگ
قراردا همکاری بین شرکت رایامارکتینگ و انتشارات ارشدان منعقد شد.
...