علی موسوی ورجانی

«ما اغلب دیوانگی را بهعنوان چیزی منفی میبینیم، اما من معتقدم در آن نیرویی نهفته است که اگر بهدرستی هدایت شود، میتواند بهخلق موفقیت، نوآوری وحتی آزادی فردی منجر شود». این سخن مولف کتابی است که نه تنها الهامبخش است، بلکه بهمخاطبان کمک میکند تا راههایی تازه جهت مواجهه باچالشهای زندگی بیابند.
از روزمرگی تا خلاقیت: داستان الهام بخش «دیوانگی مثبت»
«به دنیای ديوانگی خوش آمديد! نه، منظورمان ديوانگی ای نیست که بايد از آن بترسید، بلکه نوعی ديوانگی مثبت و خود ساخته که میتواند به شما کمک کند از قید و بندهای روزمره رها شويد و به آرامش و شادی واقعی دست يابید. اين ديوانگی قرار نیست شما را از مسیر زندگی منحرف کند، بلکه قرار است شما را به مسیر جديد و بهتری هدايت کند که در آن از وابستگیهای دنیوی رها شده ايد. در اين فصل، به بررسی اين مفهوم خواهیم پرداخت و خواهید ديد که چرا اين ديوانگی میتواند مسیر رهايی شما باشد»!
آنچه میخوانید بخشی از مقدمه کتاب «دیوانگی مثبت» است که آقای «علی موسوی ورجانی» آن را تالیف کرده است. وی که به منظور کشف و معرفی جنبه ای متفاوت از زندگی (قدرت درونیای که در شور و هیجان نامتعارف پنهان است) که در میان هیاهوی روزمره گم شده است، اقدام به تالیف کتاب حاضر کرده است، آن را نتیجه سالها مشاهده، تجربه و مطالعه درباره انسانهایی میداند که با عبور از مرزهای معمول معنای جدیدی به زندگی خود بخشیده اند. کار چاپ و نشر این کتاب انگیزشی را «انتشارات ارشدان» انجام داده است و بدون شک میتواند با زبانی ساده و صمیمیای که مولف در تالیف آن استفاده کرده است، مورد استقبال مخاطبان قرار گیرد و آنها را با خود همراه سازد.
مولف این کتاب را برای آنهایی مناسب میداند که جسارت لازم برای رهایی از وابستگی ها را دارند و تغییر را در آغوش خواهند گرفت و جسارت را تجربه کنند و زندگی را به شکلی متفاوت بازتعریف کنند. وی این کتاب را دعوتی به سفری درونی برای کشف نیروهایی میداند که ما را فراتر از محدودیتهایمان میبرند.
درباره مولف:
آقای علی موسوی ورجانی در تاریخ بیست و پنج شهریور هزار و سیصد و پنجاه و چهار متولد شده است. وی دانشجوی مقطع دکتری در زمینه کسب و کار بوده و مشاور عالی شرکت سرمایه گذاری بوده و به عنوان پژوهشگر و مولف نیز فعالیت میکند. بطوریکه از موضوعات پژوهشی و تحقیقاتی به عنوان سرگرمی مورد علاقه خود نام میبرد و البته ناگفته نماند که به ورزش کوهنوردی نیز علاقه مند میباشد.
علی موسوی ورجانی علاوه بر کتاب حاضر دارای مقالاتی نیز میباشد که عبارتند از:
- سبک رهبری موثر بر پایداری و رشد بلند مدت شرکت های هلدینگ ساختمانی در بیست و چهارمین کنفرانس ملی شهرسازی و معماری
- تامین مالی با استفاده از توکن سازی در چهارمین کنفرانس سراسری مطالعات و یافته های نوین در صنعت و اقتصاد
- بهره گیری از دیوانگی مثبت در روابط انسانی در پانزدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین روانشناسی
- انقلاب هوش مصنوعی در مهندسی زیست پزشکی در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش ها و دستاوردهای نو
علی موسوی ورجانی به عنوان فردی محقق و مولف خواندن کتابهای «زندگی خود را طراحی کنید»، «دوباره فکر کن»، «when» و «شیب» از ست گاردین را برای مطالعه پیشنهاد میکند.
اخبار مرتبط

ابراهیمیدینانی: سید جلالالدین آشتیانی بسیاری از کتابهای مرده را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شب سید جلالالدین آشتیانی شامگاه یکشن...

جلیسه: تحلیل نتایج جایزه کتاب سال در کیفیسازی تولیدات مغفول مانده است
ه گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال ج...

معرفی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، از مجموع 2...

غزلخوانی محمدعلی بهمنی در کتابفروشی چتر
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مراسم غزلخوانی محمدعلی بهمنی، شاعر شن...

عدم پذیرش فروش آنلاین کتاب های دیگران
فروش آنلاین کتاب های انتشارات های دیگر در ارشدان انجام نمی شود.
...
قرارداد همکاری ارشدان و رایامارکتینگ
قراردا همکاری بین شرکت رایامارکتینگ و انتشارات ارشدان منعقد شد.
...