سیمرغ
شمسی علیرضایی متولد تهران که در مهر ماه سال ۱۳۶۳ در کنکور سراسری با رتبه ی سه رقمی ۲۲۲ در رشته ی مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی تهران قبول شد و با انتقالی به شهر اصفهان در انجا شروع به تحصیل نمود.
سال ۱۳۷۴ در کنکور هنر شرکت نمود و با رتبه سه رقمی ۴۵۶ در رشته ی نقاشی طراحی قبول گردید و در همان سال شروع به تحصیل نمود....
نام کتاب : سیمرغ
ژانر : هنری ( نقاشی و طراحی )
صاحب اثر :شمسی علیرضایی، متولد تهران
آدرس ایمیل: Alirezaei.s@yahoo.com
مهر ماه سال ۱۳۶۳ در کنکور سراسری با رتبه ی سه رقمی ۲۲۲ در رشته ی مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی تهران قبول شد و با انتقالی به شهر اصفهان در آنجا شروع به تحصیل نمود.
سال ۱۳۷۴ در کنکور هنر شرکت نمود و با رتبه سه رقمی ۴۵۶ در رشته ی نقاشی طراحی قبول گردید و در همان سال شروع به تحصیل نمود.
ضمن تحصیل هر روز به انجام کارهای ساخت و ساز ویلا در آمل و ساخت و ساز آپارتمان در تهران می پرداخت و با شرکت در مناقصه های جاده سازی در اکبر آباد ساوه، و مرمت و نقاشی ساختمان دانشکده ی آموزش های آزاد دانشگاه آزاد تهران، بعنوان زن توانا، مدیر و خودباور مشغول به کار گردید و طی چهار سال تحصیل با نمرات خوبی فارغ التحصیل گردید. این فعالیت ها هرگز مانعی برای تربیت فرزندان و رسیدگی به امور همسرداری و خانواده ی او نبود بلکه، او با برنامه ریزی و بیدار شدن هر روز ساعت ۶صبح، کارهای غذا و امور منزل را برای سه وعده غذایی تهیه می دید و تا ظهر، قبل از آمدن فرزندان از مدرسه امورات مربوط به تلفن ها و تدارکات کارها و بازدید از محل کارها را انجام میداد. بعد از ظهر ها بعد از استقبال از فرزندان، به دانشگاه هنر می رفت و با عشق تمام تحصیل می نمود.
رسیدگی به فرزندان و آمادگی آنها برای روز بعد، در عصر ها انجام می شد. شب ها وقتی همه در خواب بودند، به آتلیه ( قسمتی از یک اتاق) رفته و تا پاسی از شب، به انجام تکالیف درسی و رسم تابلو می پرداخت.
در خانواده ای پر جمعیت بدنیا آمد. علاقه ی او به نقاشی از دوران مدرسه مشخص بود. اما متاسفانه آموزشگاه هنر در محدوده ی منزل او، وجود نداشت .
چند سال پس از ازدواج، با تشویق و همراهی همسرش توانست آرزوی خود را محقق نماید همچنانکه او تا ابد خود را مدیون او می داند.
سال اول دانشکده یکی از آثار نقاشی او، برای شرکت در دوسالانه نقاشی مورد توجه اساتید قرار گرفت و بر روی دیوار “موزه هنر های معاصر” نشست و برگزیده شد. در کنگره جهانی زن در تهران ، یکی از تابلوهای او « داستان زندگی حضرت مریم، در قرآن» منتخب گردید. سال بعد، آن تابلوی بزرگ به موزه ی بزرگ آستان قدس مشهد منتقل و اکنون مورد بازدید عموم است. این تابلو موضوع پایان نامه ی او بود. اساتید در این دانشکده موضوعات پایان نامه ها را با توجه به شخصیت دانشجو انتخاب می کردند و ترسیم داستان سوره ی مریم از قرآن را، برای او قرار دادند. که بسیار شبیه زندگینامه حضرت مریم از دیدگاه دین مسیحیت است. مریم( س)، منتخب خدا، که حتی یک سوره هم به نام او در قرآن وجود دارد که؛ او را شایسته بر زنان عالم، نیکوکار و با تقوا معرفی می نماید. ( او در زمان مسیح ع و حتی در زمانی که در قید حیات نبودند، نشان دادند که جسارت، همت و همراهی با حق، برای زنان نیز بعنوان یک انسان با اقتدار لازم و اجراییست، به همین دلیل او پس ازعروج مسیح، یکی از کسانی است که در ترویج دین او بهمراه زنان دیگر، کوشیدند و در این بازه، نقش زنان در این راه بیشتر از مردان بود .
بگذریم ......
او در مورد سبک کار هنر نقاشی خود می گوید:
« سبک مورد علاقه من ؛ « امپرسیونیسم » است و اکثر کارهایم دارای این سبک هستند . فقط تعدای از کمی از آثار برای احترام، فهم و آشنایی با سبک های دیگر به تصویر کشیده شده اند. و چند تایی هم برداشت از آثار اساتید معروف نگارگری ایران و یک اثر از « روبنس » و« ادوارد مانه » میباشد.»
مجموع آثاری که به تصویر کشیده شده است؛ حدودا سیصد عدد است که تعدادی از آثار را، با انتخاب تنی چند از اساتید محترم ، برای چاپ در کتابی بنام « سیمرغ » در نظر گرفتیم این کتاب هم از حیث صفحه آرایی، محتوا و هم چاپ، بسیار نقیس میباشد.
این کتاب توسط مدیر هنری مجموعه ؛ آقای محمد تقی جلیلی انجام پذیرفته است. طراح گرافیکی آن را ؛ آقای کیانوش قریب پور و عکاسی آن را آقای اسلامی راد انجام داده اند. خط زیبای روی جلد هم اثر آقای مسعود نجابتی است.
این کتاب به چهار زبان ؛ انگلیسی ، فارسی ، فرانسه و عربی نوشته شده است .
سایز کتاب ؛ در قطع A4 و کاغذ های گلاسه ۱۸۰ گرمی و دارای جکت زیبایی هست که طراحی بی نظیری برای جلد و صفحات آن صورت گرفته است.
کتاب ارزشمند « سیمرغ » دارای ویژگی خاصی است که هدف مدیر هنری و طراح گرافیست آن؛ آگاهی سازی و مهم تر از همه، نشان دادن « نوع قلم زدن» این « نقاش امپرسیونیست »و « جسارت قلم» اوست.
او فارغ التحصیل دانشکده هنر شاهد در رشته ی هنر ، گرایش طراحی و نقاشی ، ۱۳۷۸ میباشد.
نمایشگاهها و موفقیت های هنری ایشان :
- شرکت در نمایشگاه دوسالانه ی نقاشی، موزه ی هنر های معاصر تهران، ۱۳۷۴
- شرکت در نمایشگاه دانشجویی دانشگاه شاهد ، دانشکده های هنر ، ۱۳۷۴
- برگزاری چندین نمایشگاه فردی و گروهی، در شهرستان ساوه ، استان مرکزی و شهر اصفهان
- شرکت در نمایشگاه کنگره ی جهانی زن ، از سوی حوزه ی هنری ، ۱۳۷۹
- شرکت در نمایشگاه گروهی آثار نقاشی ٫ لندن ، ۱۳۹۷ ، و سال ۱۳۹۸
او در کتابش نوشته است :
« آنچه که در آثار اینجانب می بینید حاصل آموزش های پر تلاش، خالصانه و بی شائبه ی اساتید ارجمند گرامی ام، هنرمند و کارآمد همچون استاد بزرگوار و مرحوم جناب اقای دکتر حمیدی، استاد بسیاربزرگوار و دوست داشتنی ام مرحوم؛ جناب دکتر حبیب اله صادقی، استاد عارف و گرامی ام اقای محمد مدد پور و استاد بسیار ارجمند و فداکار؛ جناب اقای حبیب اله آیت اللهی، استاد بزرگوارم آقای علی اصغر شیرازی، استاد گرامی ام اقای مرتضی اسدی و همچنین اساتید محترم دیگری از دانشگاه هنر شاهد است که زحمات زیادی برای تعلیم این هنر به همه ی ما دانشجویان داشته اند.
ذکر این نکته ضروری است که در تمام آن سالها و در تمام راه کسب علم هنر و حتی چاپ کتابم، تشویق و بزرگواری همراه زندگی ام، در من انگیزه تلاش بیشتر را ایجاد می نمود.
شمسی علیرضایی چند سال در موقعیت مدیر و دبیر کمیسیون امور بانوان، در دو استان تهران و مرکزی ( تهران و شهرستان ساوه ) فعالیت گسترده ای در زمینه های کار و اشتغال، امور فرهنگی، هنری و حقوقی زنان داشته است و گامهای موثری نیز، در ایجاد بیش از دوازده « NGO » به منظور آموزش و آگاهی رسانی ، خود باوری و اشتغال به کار جوانان و نیز بانوان اعم از ؛ خانه دار و بانوان « خود سرپرست »، « بد سرپرست »، « بی سرپرست »و همچنین تصحیح نگرش جامعه نسبت به زنان، برداشته است.
او مقالاتی چند با موضوعات هنر و همچنین موضوعاتی در خصوص « زنان » به نگارش در آورده است.
شمسی علیرضایی علاوه بر کتاب نفیس « سیمرغ » کتاب های دیگری چون ؛ کتاب رمان مست و دیوانه نگاشته است که تا چاپ سوم آن نظر خوانندگان آن را بخود جلب نموده است .
از آثار دیگر او : کتاب داستانی ؛ « راز چشمان او » و « کتاب گذشتم از تو » میباشد.
ضمنا کتاب « وُ من » از نگارش و تالیف همین نویسنده و هنرمند در دست چاپ است .
این کتاب در مورد « نقش و حضور زن با رویکرد های متفاوت » در اجتماع و دین هاست .
اخبار مرتبط
ابراهیمیدینانی: سید جلالالدین آشتیانی بسیاری از کتابهای مرده را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شب سید جلالالدین آشتیانی شامگاه یکشن...
جلیسه: تحلیل نتایج جایزه کتاب سال در کیفیسازی تولیدات مغفول مانده است
ه گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال ج...
معرفی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، از مجموع 2...
غزلخوانی محمدعلی بهمنی در کتابفروشی چتر
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مراسم غزلخوانی محمدعلی بهمنی، شاعر شن...
عدم پذیرش فروش آنلاین کتاب های دیگران
فروش آنلاین کتاب های انتشارات های دیگر در ارشدان انجام نمی شود.
...قرارداد همکاری ارشدان و رایامارکتینگ
قراردا همکاری بین شرکت رایامارکتینگ و انتشارات ارشدان منعقد شد.
...