حسن جلالی فر
مسکن اجتماعی يکی از اشکال سکونت در نظام مسکن ملی کشورهاست. يکی از راه های افزايش سطح سلامت اجتماعی ساکنین در مسکن های اجتماعی، ارتقای امکان تعاملات اجتماعی و افزايش فرصت های ارتباطی است. کتاب حاضر در مورد مطابقت مسکن اجتماعی با اصول معماری ایرانی صحبت می کند.
هویت معماری ایران، مسکن اجتماعی
«مشکل مسکن را بايد در ساختار اقتصادی و نابرابری های اجتماعی هر جامعه جستجو کرد. حل مساله مسکن به ويژه در جوامع در حال رشد که دچار نوسان های شديد اقتصادی و ناپايداری اجتماعی بیشتری هستند، با دشواری های بیشماری مواجه است و تلاش های سه دهه اخیر در اين زمینه، همگی با موفقیت همراه نبوده است.
در برنامه ريزی مسکن نیز مفاهیم جديد مانند هم یاری، خود ياری، «فعالیت های جمعی و ارتقاء تدريجی کیفیت سکونت» زمینه های بهبود وضعیت مسکن را از طرح مسکن حداقل، هموارتر ساخته است. اين مفاهیم در حال حاضر در بسیار از کشورها، اجزاء اصلی سیاست تامین مسکن حداقل را تشکیل میدهند.
ولی هنوز تا رسیدن به معیارهای مطلوب، فاصله زيادی وجود دارد و علی رغم توجه به اين مسائل در سیاست های کلی، در هنگام عمل و اجرای سیاست ها، بسیاری از اين موارد به نفع امور ديگر که عمدتاً اقتصادیاند، ناديده گرفته می شوند و از آنها صرف نظر می گردد که نتیجه آن مجموع های مسکونی زيادی است که در سطح شهر به صورت گسترده اجرا شده است.»
مطالبی که خواندید بخشی از کتاب «تطبیق گرایی مسکن اجتماعی با اصول معماری ایرانی» است که مهندس «حسن جلالی فر» آن را گردآوری و تالیف کرده است. این کتاب همانطور که از نامش پیداست در راستای تشکیل مسکن های اجتماعی و چگونگی شکل گیری آنها و مطابقت داشتن آنها با معماری ایران است. این کتاب در ۱۲۳ صفحه نگارش شده است و «انتشارات ارشدان» کار چاپ آن را انجام داده است. این کتاب شامل پنج فصل است که فصل اول آن به کلیات موضوع می پردازد. فصل دوم با نام «پژوهش در معماری ایران» به موضوعاتی از قبیل تاریخچه مسکن اجتماعی، اهداف کلی مسکن و مسکن مدرن و ... پرداخته است. فصل سوم کتاب «مصادیق و نمونه ها نام دارد که نمونه های موردی ایرانی و خارجی را مورد بررسی قرار می دهد. فصل چهارم در مورد یافته های پژوهش صحبت میکند و فصل پنجم نیز با نام «فرایند طراحی و ارائه اسناد معماری» به مخاطبان ارائه شده است.
درباره مولف:
حسن جلالی فر در تاریخ بیست شهریور هزار و سیصد و پنجاه و شش متولد شد. او دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی معماری می باشد و با بیست سال سابقه کار اجرایی و مدیریت شهری در حال حاضر نیز به عنوان کارمند مشغول به کار می باشد. ایشان در این دوران موفق به نشر مقالاتی نیز شده اند که عبارتند از:
- اهمیت ارتباطات و نقش نشانه ها و نمادها در هویت فضای شهری با رویکرد ارتقای حس مکان
- مسکن اجتماعی با تاکید بر حضور حداکثری ساکنین و معماری ایران منطبق بر بومی گرایی
حسن جلالی فر، مطالعه و تماشای فیلم و همچنین عکاسی را به عنوان سرگرمی های مورد علاقه خود نام می برد و همچنین به ورزش های فوتبال، شنا و اسب سواری نیز علاقه مند است. او خواندن کتاب های قدرت سکوت، معجزه شکرگذاری، کیمیاگر، ملت عشق و صد سال تنهایی را به مخاطبان و اهالی کتاب و مطالعه پیشنهاد می دهد.
ارتباط از طریق اینستاگرام، تلگرام و واتس آپ: Eng.hasan.jalalifar
اخبار مرتبط
ابراهیمیدینانی: سید جلالالدین آشتیانی بسیاری از کتابهای مرده را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شب سید جلالالدین آشتیانی شامگاه یکشن...
جلیسه: تحلیل نتایج جایزه کتاب سال در کیفیسازی تولیدات مغفول مانده است
ه گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال ج...
معرفی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، از مجموع 2...
غزلخوانی محمدعلی بهمنی در کتابفروشی چتر
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مراسم غزلخوانی محمدعلی بهمنی، شاعر شن...
عدم پذیرش فروش آنلاین کتاب های دیگران
فروش آنلاین کتاب های انتشارات های دیگر در ارشدان انجام نمی شود.
...قرارداد همکاری ارشدان و رایامارکتینگ
قراردا همکاری بین شرکت رایامارکتینگ و انتشارات ارشدان منعقد شد.
...