الماس درونت را پیدا کن

هر انسانی خواهان قرار گرفتن در مرکز توجه در هر مکان و موقعیتی است. در اینجا کتابی معرفی خواهد شد که نویسندهاش آن را کتابی عالی و بینظیر در زمینه تمام ابعاد زندگی و تاثیرگذار میداند که با خواندنش مانند الماسی پر درخشش از آگاهی خواهید شد.
درخششی چون الماس با رفتاری مطلوب
اینکه انسانها بخواهند در هر موقعیتی که قرار میگیرند و در هر جمعی که حضور دارند، مورد توجه قرار بگیرند، موضوعی کاملا طبیعی است. برای رسیدن به این هدف، لازم است که انسان رابطه ای خوب و مورد پسند با سایرین داشته باشد، لذا یادگیری شیوه صحیح ایجاد ارتباط با دیگران ضروری است. شیوه های زیادی برای یادگیری رفتار صحیح وجود دارد که از آن جمله میتوان به استفاده از تجارب دیگران، کمک گرفتن از درمانگران و افرادی که در این زمینه تخصص دارند و یا مطالعه کتابهای روانشناختی و آموزشی در این زمینه و ... نام برد.
برای بعضی اشخاص مراجعه به روانشناس و مشورت با افراد متخصص، به هر دلیلی میتواند دشوار یا حتی غیرممکن باشد. به همین دلیل مطالعه کتابهایی که در این مورد منتشر شده اند، میتواند بسیار کمک کننده باشد. کتابهای زیادی در این مورد نوشته شده اند که هر کدام میتواند به نحوی به کمک اشخاصی بیاید که به دنبال یافتن بهترین شیوه رفتار با دیگران و مورد توجه قرار گرفتن در هر جمع و موقعیتی میباشند. کتاب «الماس درونت را پیدا کن» یکی از کتابهایی است که به جرات میتوان گفت فرد با خواندن پنجاه گامی که در این کتاب آمده است، میتواند به داشتن بهترین و قابل قبول ترین رفتار که به عقیده نویسنده به گرانبهایی الماس است، دست یابد. به طوری که روی جلد کتاب این پرسش مطرح شده است که «چگونه مثل الماس بدرخشین». مولف توانای این کتاب خانم «ملیکا شید رنگء» است که در سال هزار و سیصد و هفتاد شش متولد شده است و جلد دوم این کتاب را با موضوع ارتباط بین اشخاص در چهل و سه صفحه، در سال هزار و چهارصد و دو منتشر کرده است. کار نشر و چاپ کتاب را «انتشارات ارشدان» بر عهده داشته است. امید است که مطالعه این کتاب بتواند گامی دیگر در رسیدن به موفقیت مخاطبان باشد، چرا که موفقیت در برقراری ارتباط میتواند آغازی باشد برای رسیدن به موفقیت های دیگر در زندگی.
بخشی از کتاب:
گام دهم این کتاب به «پذیرفتن اشتباه خود» اشاره دارد. در این بخش آمده است:
«اگر در رابط با هر فردی اشـتباهی مرتکب شـديد، بپذيريد که اشـتباه کرده ايد و حتی از طرف مقابل عذرخواهی کنید و به او صــادقانه بگويید که اشــتباهتان را پذيرفته ايد و از او بخواهید برای جبران اشــتباهم چه کاری میتوانم انجام دهم؟ سپس برای جبران اشتباهتان اقدام کنید و مهمتر اين است که اشتباهتان را تکرار نکنید.»
اخبار مرتبط

ابراهیمیدینانی: سید جلالالدین آشتیانی بسیاری از کتابهای مرده را زنده کرد
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شب سید جلالالدین آشتیانی شامگاه یکشن...

جلیسه: تحلیل نتایج جایزه کتاب سال در کیفیسازی تولیدات مغفول مانده است
ه گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری سی و چهارمین دوره جایزه کتاب سال ج...

معرفی نامزدهای کتاب سال در گروه «هنر»
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی خانه کتاب، از مجموع 2...

غزلخوانی محمدعلی بهمنی در کتابفروشی چتر
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مراسم غزلخوانی محمدعلی بهمنی، شاعر شن...

عدم پذیرش فروش آنلاین کتاب های دیگران
فروش آنلاین کتاب های انتشارات های دیگر در ارشدان انجام نمی شود.
...
قرارداد همکاری ارشدان و رایامارکتینگ
قراردا همکاری بین شرکت رایامارکتینگ و انتشارات ارشدان منعقد شد.
...